Arlind Sulejmani

Biografie

U lind më 1 korrik të vitit 1997 në fshatin Pirok në afërsi të Tetovës. Ai është nënshtetas i Kroacisë ku babëgjyshi i tij, si dhe babai i kanë punuar me vite të tëra në Kroaci si gastronom dhe Arlindit i kishte takuar normalisht edhe atij nënshtetësia kroate. Babai i tij, Abdilnadi Sulejmani, ka 30-vite që jeton në Vjenë të Austrisë. Arlindi iu bashkëngjit babait si 14 vjeçar në Vjenë duke vazhduar arsimimin e mesëm po në Vjenë në degën e ekonomisë, “Handelschule Vbs Hamerlingplatz”. Rastësisht afër tij ku banonte kishte klub të boksit ku krahas shkollimit filloi të mësoj dhe të stërvitë edhe boksin. Ai këtë vit do të kryej shkollimin e mesëm dhe do të vazhdoj fakultetin po ashtu në degën ekonomike.
Në vitin 2016, Arlindi synon fitore tjera. Ai është i ri dhe gradualisht synon të mësoj dhe të përparon dhe të përvetësoj edhe më shumë boksin.

Potřebujeme na Vás kontakt, abychom vám umožnili přístup do uzamčené sekce

Prosíme Vás, vyplňte všechna pole.

MÁM HESLO DO UZAMČENÉ SEKCE

NEMÁM HESLO

fakturační adresa

Kolonky označené * jsou povinné, prosíme o jejich vyplnění.
Fakturační adresa se shoduje s adresou korespondenční

korespondenční údaje

Sportovci

Jiří Marek

Downhill

Jiří Procházka

Fitness

Miroslav Kukla

Fotbal

Videa

Human Bowling

Jak při bowlingu doslova převálcovat kámoše

Krabicové šílenství

Hlavně ať jsou prázdné...

Děda hraje fotbal

Těšte se na důchod, tak to všem ukážete